luotettava kumppani

Yrittäjät Jäsenyritys 2017


Hinnasto

Yritys-, remontti- ja loppusiivouksien hinta:
Henkilökunnallamme on rakennustyömailla työskennellessään Valtti ja Turvallisuuskortit. Hinta määräytyy neliöiden, siivouksen ajankohdan ja tilojen materiaalien perusteella - pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Kotisiivouksen sopimushinnat 2019:
Työtunnin hinta 39.55 / tunti (ma - ke) ja 41,80 / tunti (to - pe) sisältäen alv 24%. 
Hinta sisältää siivouksessa käytetyt aineet ja välineet sekä matkat. Minimiveloitus on 2,5h. 
Parkkimaksut veloitetaan toteutuneen kustannuksen mukaan jos lähietäisyydellä ei ole mahdollisuutta veloituksettomaan parkkipaikkaan. Lähetämme asiakkaillemme verotusta varten koonnin vuoden aikana ostetuista palveluista, jonka summan voi helposti siirtää kotitalousvähennyksiin.

Kertaluontoisten kotisiivouksien hinta:
Kertaluontoiset siivoukset minimi 4h ja 44,80€ / tunti sisältäen alv 24%. Hinta sisältää siivousaineet ja -välineet.

Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin kotipalveluiden tukipalvelutuottaja:
Voit saada arvonlisäverotonta siivous-, asiointi- ja ulkoilupalveluapalvelua jos kriteerit toimintakyvyn alenemisesta täytyvät. Palvelujen tarve voi olla tilapäinen tai jatkuva ja tarve voi aiheutua esimerkiksi sairaudesta, vammaisuudesta tai ikäntymisestä johtuvasta toimintakyvyn alenemisesta. Asiakkan kanssa tehdään tilannearviointi sekä palvelusuunnitelma ja tällöin tuntiveloitus on tällöin 32,20 / tunti (alv 0)

Kotitalousvähennys vuodelle 2019:
Lähetämme asiakkaillemme verotusta varten koonnin vuoden aikana ostetuista palveluista, jonka summan voi helposti siirtää kotitalousvähennyksiin.

Kotitalousvähennystä voit saada maksimissaan 2 400 euroa vuodessa / henkilö.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 800 euron vähennyksen ja  jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu 100 euroa vähennetään vain yhden kerran.

Voit vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 000 euroa (5 000 euroa x 50 %) - omavastuu 100 euroa = 2 400 euroa.


Laitevuokrat:
Vuokrattavana ammattikäyttöön sopiva imevä höyrypesuri Ghibli Performance 6.3, jolla puhdistaa esimerkiksi eteisen klinkkerit tai kylpyhuoneen kaakelit & saumat. Puhdistava höyry tappaa bakteerit ja irrottaa lian ilman kemikaaleja. Kone tuottaa 6.n baarin paineella 175 asteista höyryä yhtäjakoisesti jopa 4 tunnin ajan. Laitteen hinta toimitettuna ja noudettuna tilauskohteeseen pääkaupunkiseudulla 95,00 / pvä tai asiakkaan noudettuna ja toimitettuna Tuusulasta 65,00/pvä. Hinnat sisältävät alvin.

Vuokrattavana ammattikäyttöön sopiva painehuuhtelukone Ghibli M7P. Painehuuhtelukone irroittaa likaa pintaa syvemmältä ja eliminoi tehokkaasti verhoilun alla olevien pehmustemateriaalien itseensä imemiä hajuja ja epäpuhtauksia. Painehuuhtelukone on varustettu pesuainesäiliöllä ja paineruiskulla joka työntää pesuaineen syvälle tekstiilipintoihin 4bar voimalla samalla kun imuri imee pesuaineen ja sen liuoittaman lian itseensä.Tehokas 1300W imumoottori takaa hyvän imutehon, jolloin tekstiilipinnan kuivumisaika jää lyhyeksi. Kone on varustettu 7 litran pesuainesäiliöllä, tehokkaalla pumpulla ja 11 litran jätevesisäiliöllä. Laitteen hinta toimitettuna ja noudettuna asiakkaalle pääkaupunkiseudulla 75,00 / pvä tai noudettuna ja toimitettuna Tuusulasta 45,00/pvä. Hinnat sisältävät alvin.